VI LUKKER NED FOR SALG AF METERVARER -SPAR 40% NU!
Tilbage til webshop

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.fatq.dk 


www.fatq.dk ejes af Fat Q ApS

CVR-nr. 41466227,

Adresse Studehavevej 3,

4895 Errindlev,

tlf. 25644389,

e-mailadresse fatqdk@gmail.com 


Aftalerne indgås på dansk.

Som køber accepterer du at alt på webshoppen er et håndlavet produkt, der kan varierer en smule i størrelserne også inden for den enkelte pakke.


Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.fatq.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Leveringsbetingelserne finder anvendelse ved alle køb af varer på www.fatq.dk, medmindre andet udtrykkeligt og skriftligt er aftalt

Betaling og levering

På www.fatq.dk købes varer ved at finde dem i webshoppen, tilføje dem til kurven og herefter gå til kassen for at angive leverings- og betalings-oplysninger.

Vi modtager betaling med Dankort, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i Danske kroner (DKK) og inklusiv moms.

Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Ved betaling med kreditkort, kan der blive pålagt et transaktionsgebyr. Dette gebyr vil altid fremgå af betalingsoversigten før betalingen gennemføres.

Vi leverer varen 1-14 dage efter dit køb.

Vi leverer varerne med GLS eller du kan afhente dem.
Vi leverer til Danmark.

Fortrydelsesret

Du har i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.fatq.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dag, du modtager varen. Vil du udnytte fortrydelsesretten, skal du inden 14 dage give os meddelelse herom i en utvetydig erklæring via e-mail. 

Der gives ikke fortrydelsesret på afklippede varer som f.eks. stof og bånd da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret (afklippede metervare betragtes som specialfremstillet produkt).

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du skal sende en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til FatQAps, Studehavevej3, 4895 errindlev, 25644389, Fatqdk@gmail.com

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 


Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til firmaets fysiske adresse uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven, og du har ifølge denne en reklamationsret på 2 år i tilfælde af fejl eller mangler ved varen, som forelå ved leveringen. Fristen løber fra det tidspunkt, hvor du modtog varen. Hvis du vil påberåbe dig en mangel inden for denne periode, skal du afgive reklamation inden rimelig tid fra det tidspunkt, hvor du har opdaget manglen. Hvis reklamation afgives inden 2 måneder fra dette tidspunkt, er den rettidig.

Såfremt reklamationen er berettiget og sker rettidigt, kan du få varen repareret, ombyttet, få pengene retur eller få et afslag i prisen afhængig af karakteren den konkrete mangel ved varen og omstændighederne i øvrigt.

Reklamation sker ved henvendelse på fatqdk@gmail.com Du vil i forbindelse med din henvendelse modtage videre instrukser for, hvordan du skal forholde dig.  

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse fatqdk@gmail.com.